Search icon

Šipkov serum

MOIKA

34,90 

Izsušena in utrujena koža potrebuje najboljšega prijatelja in takrat se izkaže šipkov serum. Ta s svojo izjemno lahko in vpojno teksturo naredi kožo sijočo in napeto vsak dan.

Kaj nam je še posebej všeč?

Vse glavne sestavine so ročno nabrane nekje v naravi, daleč stran od hrupnih cest.

3 na zalogi

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani

V osrčju Kozjanskega parka, na neokrnjenih zelenih travnikih rastejo rož’ce in zelišča, obdelana le z jutranjo roso in sončnimi žarki. Darja je v njih videla veliko več kot samo lepoto. Na svojem posestvu je posadila nasad in jih preoblikovala v koži prijazno in učinkovito naravno kozmetiko.

MOIKA NaturalCosmetic pri svoji kozmetiki uporablja le sveže sestavine iz lokalnega okolja, velik del iz lastne zeliščne kmetije Švigl, ki se nahaja v osrčju Kozjanskega parka. Pri izdelavi ji na pomoč priskočijo tudi mikro dobavitelji, majhne kmetije, s trajnostnim in ekološkim načinom pridelave. Njen moto »Iz zemlje v stekleničko« še kako drži.

KAKO SE JE ZAČELO: Iz ljubezni do narave in kozmetike.
OD KOD PRIHAJA: Iz osrčja neokrnjene narave Kozjanskega parka.
ZNAČILNOSTI: Naravno, sveže, lokalno.
PRIPOROČILO: Šipkov čaj v želodček pa šipkov serum na kožo.

Sestavine/ INCI šipkovega seruma: Aqua, Pelargonium Graveolens Water (hidrolat dišeče pelargonije), Melissa Officinalis Water (hidrolat melise), Prunus Domestica Seed Oil (olje slivovih jedrc), Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Corylus Avellana Seed Oil (lešnikovo olje), Rosa Canina Fruit Extract (izvleček šipka), Tocopherol, Benzyl Alcohol, Caffeine, Sodium Lactate, Vitis Vinifera Seed Extract (izvleček grozdnih pešk), Aroma (naravna eterična olja), Cucumis Sativus Fruit Extract (izvleček kumarice), Xanthan Gum, Limonene*, Sodium Hyaluronate, Malva Sylvestris Extract (izvleček gozdnega slezenovca), Linalool*, Rosmarinus Officinalis Extract (izvleček rožmarina), Dehydroacetic Acid, Citronellol*, Geraniol*, Citral*, Benzyl benzoate*, Farnesol*.

*iz naravnih eteričnih olj

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo