Search icon

Torba Nina

Naramo

310,00 

Torba Nina, na voljo v črni barvi ali z izrazitim pepita vzorcem, združuje eleganco s praktičnostjo. Njena prostorna notranjost in edinstvena oblika omogočata udobno nošenje vsakodnevnih potrebščin ob vsaki priložnosti. To je tista torba, ki je investicija za nekaj prihodnjih let in ni le muha enodnevnica.

Kaj nam je še posebej všeč?

Avtorske oblike in prepoznaven minimalističen stil podpisan s perfektno dovršeno izdelavo, kjer ni prostora za površnost.

NA VOLJO: Na spletu in v trgovini v stari Ljubljani
SKU: Torbica Nina KATEGORIJE: , , , OZNAKA:

Minimalizem je življenjski slog, ki vodi Gojko Rak, ustanoviteljico blagovne znamke Naramo. Kot mlada oblikovalka je z oblikovanjem začela že v družinskem podjetju, kjer je pridobila izkušnje in znanje. Želela si je novih izzivov in pričela z oblikovanjem torbic, ki jih je odlikovala njena ljubezen do minimalizma. V Sloveniji je bila takrat to velika novost.

Leta 2004 je ustanovila svojo blagovno znamko in pričela z izdelavo visoko kakovostnih torbic in malih izdelkov. Z zavedanjem, da ima modna industrija škodljiv vpliv na okolje in živali, pa se je zavezala, da bo ustvarjala izdelke iz trajnostnih materialov, ki izključujejo izkoriščanje ljudi in živali.

KAKO SE JE ZAČELO: V družinskem podjetju.
OD KOD PRIHAJA: Iz sveta minimalizma.
ZNAČILNOSTI: Elegantno, natančno, funkcionalno.
PRIPOROČILO: Torba, ki jo lahko uporabiš čisto za vsako priložnost in boš z njo blestela.

Pomagamo poiskati darilo
Zavijemo za vas
Napišemo posvetilo
Dostavimo kamor želite

ZANIMIVE KOMBINACIJE

IKA lepo vabi tudi v trgovino v stari Ljubljani. Prostor je res prijeten, na policah pa se družijo le najboljši kosi. Pridite, pomagali vam bomo izbrati, zaviti, razveseliti.

pon do pet 9:00 - 19:30
sob: 9:00 - 18:00
ned in prazniki: 10:00 - 18:00

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo