Search icon

Darila za valentinovo: Izbor za njo

Darila za valentinovo

Skupni imenovalec ljubezni in obdarovanja je ta, da oboje prihaja iz srca.

Valentinovo, ta dan ljubezni, ko se čokoladna srca in puhasti medvedki postavijo v prvo bojno linijo v večini trgovin. A ne pri nas. Pri nas najdeš le čedne reči, ki nosijo zgodbo, tako kot vsaka ljubezen.

Ker kaj pa je smisel obdarovanja in ljubezni, če ne dobre zgodbe?

Če si pripravljen iti onkraj klišejev in pričarati nasmeh na obrazu svoje ljubezni, ki ga ne bo zlahka izbrisati, pa še bonus točke boš dobil, pobrskaj z nami. Najboljša izbira bo seveda takšna, ki bo ustrezala njenemu karakterju – teh pa je več, se zavedamo.

Če si pripadnica nežnejšega spola in si se po nekem naključju in slabih algoritmih znašla tukaj, ne beri dalje, da si ne pokvariš presenečenja. Zate imamo svoj prispevek Darila za valentinovo: Izbor zanj. 

.

.

.

.

Na dan spije kavo, dve, pet …

Potem s skodelico ne moreš zgrešiti. 


Vedno jo zebe

Jah, katere pa ne? No, privošči ji kakšen fin trak za lase, nogavice, morda termo lonček, da bo vedno imela topel napitek pri sebi.


Ne pozabi na voščilnico

Daj, saj ni tako težko. Začneš pisati, potem pa besede kar same stečejo.


Ej, saj to je fajn … samo jaz res ne vem …

Tudi na to smo pomislili, zato smo ti kar že izdelane pakete pripravili. V košarici samo izbereš primerno zavijanje. Pa ne pozabi pogledat naslova vsakega paketka, saj veš, da bo ustrezal njenemu karakterju. Najdeš jih spodaj, čisto na koncu strani. Naši najljubši pa so tile trije.

 

IZBOR

IZPOSTAVLJENO

OSTALE ZGODBE

Pomagamo izbrati darilo
Vse prav lepo zavijemo
Na roko napišemo posvetilo
Dostavimo hitro in zanesljivo